Класична Феєрія — 2019

Класична Феєрія — 2019

Найбільш очікувана культурна подія року знову в Харкові!                                               Купити квиток
23 грудня, напередодні новорічних свят в Харкові відбудеться грандіозний концерт міжнародного благодійного проекту «КЛАСИЧНА ФЕЄРІЯ»! Заради українських дітей імениті музиканти з чотирьох країн світу гратимуть для харківської публіки.

ЩО НА ВАС ЧЕКАЄ?
Дивовижний новорічний концерт класичної музики, яку ви чули з дитинства і яку почуєте вперше. Музичне свято, що 8-й рік поспіль збирає аншлаги у найбільших концертних залах Харкова.

Зірки проекту:
Елізабет ПІТКЕРН (США) – всесвітньо відома скрипалька, володарка легендарної Червоної Скрипки Страдіварі (1720 р.), яка з шаленим успіхом у травні цього року вперше виступила в Україні, а саме у Харкові з МАСО «Слобожанський».

Ласло ФЕНЬО (Німеччина) — один з найкращих віолончелістів сучасності, який грає на віолончелі 1695 року відомого італійського майстра Маттео Гоффріллера.

Даніїл АВСТРІХ (Німеччина) – видатний скрипаль, доцент Кельнської вищої школи музики, учень видатного майстра та викладача Віктора Третякова. Даніїла пов’язує тісна творча співпраця з Харковом. Майже всі його концерти проходять у переповнених залах. Саме Харків він обрав для свого диригентського дебюту.

Брати ДВОРНІЧЕНКО: Сергій, кларнет (США) та Олександр, альт (Україна). Засновники проекту «Класична феєрія» та постійні організатори гастролей світових зірок класичної музики у Харкові.

ДИРИГЕНТ Кирило КАРАБИЦЬ (Україна-Франція) — українець, який здобув світове визнання, працює з найкращими оркестрами світу, має шалену кількість найпрестижніших нагород та відзнак у сфері музики.

Молодіжний академічний симфонічний оркестр «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» — єдиний в Україні професійний молодіжний симфонічний колектив.

КУДИ ПІДУТЬ ГРОШІ ВІД ВАШОГО КВИТКА?
Кошти, зібрані від продажу квитків підуть на закупівлю необхідного обладнання для здійснення догляду та реабілітації дітей з особливими потребами. Також частина місць у залі на безоплатній основі традиційно надається дітям-сиротам, дітям-інвалідам та дітям з багатодітних і малозабезпечених сімей.

Щороку «Класична Феєрія» допомагає одному з медичних або спеціалізованих установ Харківщини. Цього року ми співпрацюємо з Богодухівським дитячим будинком-інтернатом. У закладі проживає 130 дітей з вадами розумового та фізичного розвитку. Наймолодшим вихованцям всього 4 роки.
Особливість Богодухівського дитячого будинку-інтернату полягає в тому, що тут проживають та виховуються діти з різними ступенями розумової відсталості – від помірних до найважчих. Діти з помірними ступенями розумової відсталості навчаються в установі за спеціальною програмою. Діти, які не здатні до навчання, отримують комплекс виховних та реабілітаційних послуг.

З 2018 року у Богодухівському дитячому будинку-інтернаті функціонує відділення паліативного догляду. На сьогодні у відділенні послуги паліативного догляду отримують 40 хлопчиків та дівчаток, які не можуть самостійно пересуватись.

Діткам саме цього закладу ви і допоможете, придбавши квиток. Зібрані гроші ми витратимо на придбання мобільних ванн, спеціальних меблів, реабілітаційного обладнання.
Завітайте на концерт «Класична Феєрія», відкрийте для себе дивовижний світ музичних шедеврів і поспішайте творити добро, бо вірний шлях до щастя лежить саме через прагнення зробити щасливим інших!

Дата та час проведення: 23 грудня, о 18:30
Місце проведення: вул. Пушкінська, 88 (Палац студентів Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого).

ДАВАЙТЕ ПІКЛУВАТИСЯ ПРО ДІТЕЙ РАЗОМ!

Квитки на сайті Інтернет Білет:
kharkov.internet-bilet.ua/klassicheskaya-feeriya

———————————————————————
ПРО ПРОЕКТ:
«КЛАСИЧНА ФЕЄРІЯ» — це міжнародний благодійний проект, направлений на підвищення рівня культури на Україні і допомогу дітям з соціально незахищених категорій населення. З цією метою щороку проводяться концерти класичної музики за участі музикантів світового рівня.

РІК ЗАПОЧАТКУВАННЯ ПРОЕКТУ: 2012

ОРГАНІЗАТОРИ ПРОЕКТУ:
— Музиканти брати Дворніченко Сергій та Олександр
— Олена Єрьоміна, Голова правління Благодійного Фонду «Забота»